Hvem skal jeg stemme på til Folketingsvalg – hvilket parti er jeg – kandidat-test / valgtest

Se kæmpe oversigt over de forskellige tests! - Test dig selv: Hvem skal jeg stemme på til folketingsvalg? Hvilket parti er jeg ?

Oversigt over forskellige kandidattest / valgtest i forbindelse med folketingsvalget

En kandidattest er en test hvor du besvarer en række spørgsmål og på baggrund af disse ser, hvilken kandidat til folketingsvalget du er mest enig med. De forskellige folketingskandidater har på samme måde udfyldt denne test. Kandidattesten søger efter kandidater til folketingsvalg som er opstillet i den storkreds som du bor i, og som du derfor kan stemme på. Nedenfor ser du en oversigt over valgtest og kandidattest fra Altinget, Politiko/Berlingske, TV2, DR, Socialpædagogerne, Parlamentet.dk og Danmarks Naturfredningsforening. Disse forskellige test kan bruges til at besvare spørgsmålet: Hvem skal jeg stemme på til folketingsvalget? Hvilket parti er jeg ?

Oversigt over kandidattest / valgtest til folketingsvalg der er klar. Test dig selv:

Altingets kandidattest

Altinget.dk/kandidater – Se hvilken hvilken folketingskandidats holdninger du har mest til fælles med. Altingets “Kend din kandidat”.

TV2 kandidatteste eller valgtest - hvem skal jeg stemme på?

TV2’s kandidattest / valgtest – Test: Hvem skal jeg stemme på? Testen tager mindre end 2 minutter.

Berlingske’s kandidattest – “Hvilken politiker er du mest enig med?”

Informations Valgstest – Hvilket parti er du i VIRKELIGHEDEN enig med?

Kandidat-testen fra DR - hvor enig er du med kandidaterne?

DR’s kandidat-testen – hvor enig er du med kandidaterne?

Ekstra Bladets valgtest / kandidattest – Se hvilken kandidat du er mest enig med

Fødevareforbundet NNF’s valgtest – Svar på 13 skarpe spørgsmål der er vigtige for de danske fødevarearbejderes hverdag, og se hvilket af Folketingets partier du er mest enig med.

Politikens valgtest – Hvilken kulturtype er du. Alternativ valgquiz, hvor du kan se, hvilket parti du hører hjemme i, når det kommer til kulturvaner.

Læs om alle partiernes historie