Kommunalvalg 2021 – test / valgtest / kandidattest / kandidater – KV21- Hvad skal jeg stemme til byrådsvalg?

Hvilket parti eller hvilken kandidat skal jeg stemme på til kommunalvalget – KV 21? Test dig selv. Se kæmpe oversigt over de forskellige tests! Hvem skal jeg stemme på til kommunevalget? Hvilket parti er jeg ?

Når et valg nærmer sig, så spørger rigtig mange vælgere sig selv: hvad skal jeg stemme? For at hjælpe disse vælgere har mange medier lavet en såkaldt valgtest eller kandidattest eller test der hedder “Kend din kandidat”.

Oversigt over forskellige test op til kommunalvalget 2021 - kandidattest / valgtest til kommunevalg der er klar. Test dig selv:

Inden kommunalvalget 2021 – KV21 – forsøger jeg at samle alle de disse forskellige test, valgtest, kandidattest og oversigter over kandidater jeg støder på og lister dem nedenfor.

TV2 kandidatteste eller valgtest - hvem skal jeg stemme på?

TV2′ kandidattest bliver lavet testen sammen med en lang række andre medier og vil derfor også kunne genfindes der. Som f.eks. TV 2 Regionerne, Jysk Fynske Medier, Sjællandske Medier, Det Nordjyske Mediehus, Megafon, Paqle og en række lokale medier.

Kandidat-testen fra DR - hvor enig er du med kandidaterne?

DR’s kandidattest 2021 – Hvem er du mest enig med? Hvem skal du stemme på? Svar på de 27 spørgsmål i testen og se, hvilke kandidater du er mest eller mindst enig med.

Altingets kandidattest

Altinget kandidattest kommunalvalg 2021 – Besvar 21 spørgsmål og se hvilken hvilken kandidat du har mest til fælles med.

Alt for damerne – Kend din kvinde, før du stemmer: Tag ALT for damernes kandidattest

Herning Folkeblad – Det er dit valg – om Herning Kommune

Midtjyllands Avis – Det er dit valg – Find din kandidat – om Silkeborg Kommune

Skive Folkeblad – Det er dit valg – Find din kandidat – om Skive Kommune

Ikast-Brandenyt / Ikast Avis – Det er dit valg – Find din kandidat – om Ikast-Brande Kommune

Bornholms Tindende – Er du i tvivl? Tag Tidendes kandidattest. Om Bornholms Kommune. NB: Kræver abonnement

Kender du til andre mediers tests? Så giv mig et tip.

Valgplakater til Kommunalvalget 2017

Andre links til Kommunalvalg og Regionsvalg 2021

Om disse valgtest

Nu har jeg for det meste kaldt valget for kommunalvalg. Men ofte kaldes det også til kommunevalg eller byrådsvalg (i København valg til Borgerrepræsentation) som det hedder i en del bykommuner.

Specielt ved kommunalvalg har ekstra mange behov for lidt hjælp til at finde ud af, hvad de skal stemme på, da partisammensætningen i nogle kommuner er lidt anderledes end til Folketingsvalg. Ligeledes er der til kommunalvalg ikke så mange landskendte politikere som til folketingsvalg.

Nedenfor ser du en oversigt over valgtest og kandidattest fra medier der ikke ser ud til at have valgtests i år. men så har vi heldigvis de tre store valgtests fra Altinget, TV2 og DR, så vi kan besvare spørgsmålet: Hvem skal jeg stemme på til folketingsvalget? Hvilket parti er jeg ?

Hvordan fungerer valgtest?
Altingets beskrivelse af “Kend din kandidat” er meget kort således:

“Om kandidattesten
Testen består af en række udsagn om kommunalpolitik, som du skal forholde dig til. Derefter kan du sammenligne dine svar med politikernes svar. På den måde kan testen give en indikation af, hvem du er mest enig med.”

Medier hvor det ikke er lykkedes at finde test / kandidattest / valgtest til kommunalvalg 2021:

JyskeVestkystens kandidattet – Hvilken byrådskandidat er du mest enig med? Tag quizzen og se hvilke lokale kandidater, der matcher dine holdninger bedst. Du kan også se en liste over alle de kandidater, der stiller op i din kommune.

BT: Den alternative valgtest: Se, hvilken partileder du bør stemme på

Politikens valgtest – Hvilken kulturtype er du. Alternativ valgquiz, hvor du kan se, hvilket parti du hører hjemme i, når det kommer til kulturvaner.

Fødevareforbundet NNF’s valgtest – Svar på 13 skarpe spørgsmål der er vigtige for de danske fødevarearbejderes hverdag, og se hvilket af Folketingets partier du er mest enig med.

Ekstra Bladets valgtest / kandidattest – Se hvilken kandidat du er mest enig med

Informations Valgstest – Hvilket parti er du i VIRKELIGHEDEN enig med?

Jyllans-Postens kandidatttest

Jyllands-Postens kandidattest – Tag testen. Svar på spørgsmålene og se, hvilken kandidat og hvilket parti du er mest enig med.

» ADHD-foreningens test – over 400 kandidater har svaret på deres prioriteringer på ADHD-området.

» Folkeskolens kandidatprøve – Lavet af folkeskolen.dk – Fagblad for undervisere

» Den socialpolitiske valgtest – Lavet af Socialpædagogerne

Fyens Stiftstidendes kandidatttest – den samme test som Jyskevestkystens

Berlingske’s kandidattest – “Hvilken politiker er du mest enig med?”